BETAK’ın Cumhuriyet Balosu’nda 103. yıl coşkusu

B ETAK Türk-Alman Kadın Derneği’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda 103. yıl coşkusu müzik ve tango gösterileriyle yaşandı.

BETAK’ın Cumhuriyet Balosu’nda 103. yıl coşkusu
B ETAK Türk-Alman Kadın Derneği’nin Cumhuriyet Balosu’ndan konuklar ve dernek üyeleri.
BETAK’ın Cumhuriyet Balosu’nda 103. yıl coşkusu
BETAK’ın Cumhuriyet Balosu’nda 103. yıl coşkusu

BETAK Türk-Alman Kadın Derneği’nin Cumhuriyet’in 103. yılı dolayısıyla düzenlediği baloda konuklar müzik ve dans eşliğinde bir araya geldi.

Geçtiğimiz cumartesi düzenlenen Cumhuriyet Balosu, yoğun katılımla gerçekleşti. Gecede Cumhuriyet coşkusu ve birlik duygusu ön plana çıktı.

Dernek Başkanı Hatice Selçuk, konuşmasında Cumhuriyet’in önemine ve kadınlara kazandırdığı haklara değindi. Selçuk, kadınların toplumsal yaşamda eşit ve özgür bireyler olarak yer almasını sağlayan Cumhuriyet kazanımlarının korunması gerektiğini vurguladı.

Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği gecede tango gösterileri de düzenlendi. Konuklar, müzik ve dans eşliğinde Cumhuriyet’in 103. yılını kutladı.