2028 Seçimine Hazırlık

Türkiye yüzyılının başında, Erdoğan iyi anlaşılmalı ve anlatılmalıdır.

2028 Seçimine  Hazırlık

2023 seçimlerie günler kala,seçimin kazananı aşagı yukarı belli.Bu seçimde tartışılması gereken asıl konu,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde kaç ile kazanacağı, Kılıçdaroğlunun yüzde kaç ile kayıp edeceğidir.

Akabinde siyasi sonuçlara bakmak lazımdır. Çünkü siyaset gelecegimizde bu seçimlerin sonucunda bir çok degişiklik olacaktır. çoğu politikacı mevcut konumunu kayıp edecektir. Türkiye çok partili siyasi hayata geçtiğinden beri, her seçim çok önemlidir.

Ve bundan sonraki her seçimde önemli olacaktır. Her ülkenin kendine özgü şartları vardır.Bunların bazıları o ülke toprağı üzerinde yaşayan milletin tarihi ve kültürü ile alakalıdır.Bazılarıda coğrafyanın kendisi ile ilintilidir.

Türkiye tartışmasız hem tarih hem coğrafi özelliklerinden dolayı Dünyanın merkezidir. Ve geçiş köprüsüdür. Dünya da söz sahibi olmak isteyen her devletin gözü bu topraklardadır.Türkiyenin bulunduğu, bu geniş havzaya hakim olmayan tam anlamı ile dünyaya hakim sayılmaz.Çektiğimiz sancıların önemli kısmı bu yüzdendir.Türkiye olarak hayal ettiğimiz huzuru yaşayamasak, dünyada hiç bir devletin huzurlu yaşama şansı yoktur. Dünya da, Türkiye Türklerinin mutlaka söz sahibi olması gereklidir.

Emperyalist sömürgeci zihniyetlerin hakim olduğu dünyada hiç kimseye huzur yoktur.Yirmi yılın üzerindeki Erdoğan yönetimi hep bunun için mücadele etti. Önemli mesafe kaydedildi.

Şimdi bu kazanımların sürmesi ve gelişmesi için 2040 yılına kadar bu görüşte lider ve kodroların olması elzemdir. O yüzden 2028 ve 2033 seçimlerine şimdiden hazırlıklı olunmalıdır.  Akparti 2023 seçimlerinden sonraki iki seçimde tökezleme olasıklarını şimdiden hesaplamalı ve ona göre önlem almalıdır. Erdogandan sonrası, Erdoğan gibi güçlü,kararlı ve çalışkan bir lider bulmak hiçte kolay olmayacaktır. Ama bunun için 14 mayıstan sonra kısacık beş yılımız var. Bu süreyi çok iyi degerlendirmeliyiz. küçük hesapları olanlar ,nefsine yenik düşecekler,kendi geleceğini ülke geleceğinin önünde tutablilecek kişiliklere dikkat edilmeli, kırmadan kenarda tutulmalıdır.

Türkiye yüzyılının başında, Erdoğan iyi anlaşılmalı ve anlatılmalıdır.

Erdoğandan öğerneceğimiz çok şey var. Erdoğanlar kolay yetişmez ama kolay harcanır. Allah'ın lütfu Erdoğanı sevmek bu ümmete,millete ve sahip olduğumuz Türkiye Cumhuriyenine hizmetle mümkündür. Belki böylelikle Erdoğana  karşı borçumuzu ödemiş oluruz. Türkiye yüzyılının oluşumunda saflarımızı netleştirelim .

Haydi TÜRKİYEM, DURMAK YOK YOLA DEVAM-----